Minicamping Huismans
Kleine groene camping in 's-Hertogenbosch 
 

Terrein

Ons groene camping terrein is gelegen op ons erf aan de Nulandsestraat in Nuland, gemeente 's-Hertogenbosch. op 2,5 kilometer gelegen van de omliggende dorpen Nuland en Geffen waar u alle benodigde voorzieningen kan vinden. 


Ondanks de ligging in dit prachtige weidse polderlandschap hebben wij als sinds 1994 geen agrarische activiteiten. Ook in onze straat en directe omgeving vindt u geen veestallen.


Ons terrein kenmerkt zich door de ruime opzet met de aanplant van diverse (bijzondere) bomen en struiken. Het vormt een prachtig biotoop voor alles wat hier groeit en bloeit. We mogen onszelf gastheer noemen voor een verscheidenheid aan insecten en vogels.


Onze camping is dan ook uitermate geschikt voor liefhebbers van een rustige groene omgeving. We hebben 17 ruime kampeerplaatsen op een terrein van bijna een hectare. Er is voor ieder wat wils, er zijn plaatsen waarbij je over het veld kan uitkijken, maar ook plaatsen met meer privacy.

Milieu

In onze bedrijfsvoering houden we veel rekening met het milieu en de natuur. Onze elektriciteit wekken we zelf op d.m.v. zonnepanelen. De warmwater voorziening komt van de warmwater-boiler die ook door de zon wordt verwarmd.


Op onze camping zijn geen speeltoestellen of andere voorzieningen voor kinderen, ze zijn echter wel van harte welkom.
Wij zijn een autovrije camping, deze mogen na het plaatsen van de caravan/vouwwagen/tent op de parkeerplaats.


Ons veld is goed begaanbaar voor campers, maar om het recreatieve karakter van onze camping te behouden zijn campers bij ons welkom vanaf twee overnachtingen.


Hondenweide

Steeds vaker ontvangen wij ook uw vrolijke viervoeter op ons terrein.


Dit heeft ons doen besluiten een afsluitbare speelweide voor de honden te maken.


Op dit terrein van circa 1200 m2 kan de hond in alle vrijheid rondsnuffelen, spelen met andere honden of een balletje gooien met de eigenaar.


De honden dienen buiten het campingterrein te worden uitgelaten, hier zijn diverse mogelijkheden voor!